Om Oss

FROSTnollåtta har funnits på nätet sedan 2006 och har alltid varit en av de största pärlbutikerna med brett utbud, roliga aktiviteter och god service. Hos FROSTnollåtta hittar du ett varierande sortiment av pärlor och tillbehör, allt du behöver för din egen smyckestillverkning. Efter lite önskan om att jag ska berätta lite om mig själv så lägger jag nu upp lite allmän info som kan vara både kul och intressant att veta. Mitt namn är Josephine, är 32 år och bor i Örebro där jag driver min verksamhet ensam.

Jag började min verksamhet i min lilla etta en bit ifrån den lilla staden Lindesberg, men lagret växte tillsammans med kundkretsen och det blev alldeles för litet,  så vi flyttade ut och jag skaffade mig två lokaler som låg väldigt lägligt
ovanför Postens Företagscenter.  Nu har jag tagit hem pärlorna för att kunna hålla den snabba och goda servicen som jag alltid vill ha, och kan då packa och skicka din order om du lägger den kl 16:30 en vardag, så du får den dagen efter. Jag har idag ett utbud på över 80 olika kategorier med många olika alternativ inom varje, jag älskar att alltid komma med något nytt om så bara en ny idé.

På fritiden så är jag fotograf (har varit i ca 5 år professionellt) och det är ett skönt sätt för mig att slappna av. Fotograferingen startade när jag behövde fota pärlorna till butiken och har bara blivit ett större och större intresse med åren. Jag som person är väldigt glad och positiv vilket jag tror har lett mig hit och jag ångrar inte överhuvudtaget att jag en gång stod och försvarade mig varför jag vill starta eget inom pärlvärlden.

Många ringer och skriver till mig och frågar om jag söker någon att anställa eller vill ha frivilliga hjälpredor =)
Det är jättesnällt av er och jag skulle gärna vilja ha er här allihop om jag kunde för bara gemenskapen är ju underbar.